Telialigaen - Rocket League

– Opplever det hele som ganske surrealistisk

Domino motbeviste alle spådommer og tok seg til Rocket League-sluttspill i Telialigaen.

Psyonix, Domino Esport (Montasje: Gamer.no)

Høstens Rocket League-sesong i Telialigaen fikk langt ifra den beste starten for Domino. Laget mistet en spiller like før åpningsrunden, og noen uker senere var det enda en som takket for seg.

Med den starten var det ikke mange som forventet mye fra Domino. Spoler vi imidlertid frem til midten av november står laget imidlertid som et av fire som er klare for sluttspill. En enorm snuoperasjon for Ottar «Choke» Halvorsen og lagkameratene.

DISSE SPILLER FOR DOMINO

Vis mer

Anker Alexander «Painyyy» Bugge
Ottar «Choke» Halvorsen
Joakim «Creamyy» Scheelhardt

– Opplever det hele som ganske surrealistisk egentlig. Men jeg tror jeg snakker for alle når jeg sier det var godt å vise alle at vi faktisk kan spille, forteller Domino-spilleren til Gamer.no.

LES OGSÅ: Høstens Rocket League-sesong preges av store endringer og tøff konkurranse

Veien til suksess

Listen over lag i Telialigaen, eller noen annen turnering, som byttet ut to tredjedeler av stallen i begynnelsen av sesongen og fortsatt tok seg til sluttspill er ikke lang. Sjansen for å lykkes er minimal, men slik «Choke» forteller historien var alt bare med på å gjøre laget bedre.

Domino vant seks av sine ni kamper denne sesongen.
Telialigaen.no

Etter å ha hentet inn Anker Alexander «Painyyy» Bugge like før seriestart, gjorde Domino det godt i åpningskampen. Så fulgte to knalltøffe kamper mot Nordavind og Gemini, og da Jens «Froz» Hivand trakk seg var gutta plutselig på jakt etter en ny tredjemann.

– Med fire-fem dager til neste kamp kom «Painyyy» i kontakt med «Creamyy». De to har spilt en del sammen før og er gode venner, husker Halvorsen.

Som flere har kommentert overfor Gamer.no er danske Joakim «Creamyy» Scheelhardt en meget god spiller – trolig blant de beste i Telialigaen. Det er selvfølgelig ikke bare å hente inn en toppspiller og oppnå suksess over natta, men med et ekstra gir i angrep Domino gikk raskt i gang med å klatre seg opp fra 8. plass.

LES OGSÅ: Ble tippet på nedrykksplass – i kveld kan Domino ta seg til Rocket League-sluttspill

– Et av de beste lagene i angrep

Med unntak av et forventet nederlag mot Maskineriet i sesongens sjette runde, gikk kampene stadig vekk i Dominos favør. Ifølge «Choke» hadde laget funnet en ny og mer offensiv identitet, som sendte trioen seilende oppover tabellen.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

– Vi gikk fra å være et av de beste lagene i forsvar med «Froz», til å bli et av de beste lagene i angrep med «Creamyy». Når vi først får press så har vi det ofte lenge, og som regel ender det med mål.

Til slutt var det bare sluttspillveteranene i Razzle Dazzlers som kunne sette en stopper for Dominos vei mot sluttspillet. De to møttes i siste serierunde for å kjempe om avansement, der «Choke» og kompani endelig fikk bevist at resten av sesongen ikke hadde vært flaks.

En knusende seier med sifrene 5-1 sendte Domino til sluttspill i desember. Der venter samtlige av motstanderne laget tapte for i løpet av høsten, men om denne sesongen har lært oss noe er det at man aldri bør være for trygg på å tippe imot Domino.

Sluttspillet i Rocket League spilles om drøye to uker, med både semifinaler og finale 6. desember. Vi kommer tilbake med en mer grundig kikk på kampene etter hvert som dagen nærmer seg.

Slik endte tabellen etter høstens Rocket League-sesong i Telialigaen.
Telialigaen.no

Siste fra forsiden