Telenorligaen / Overwatch

Oslo Lions forlenger med Overwatch-laget

– Dette er bare begynnelsen.

Overwatch-laget til Oslo Lions vant Telenorligaen høsten 2016.
Eivind von Døhlen/Gamer.no

For tre uker siden vant Oslo Lions høstsesongen av Overwatch i Telenorligaen. Nå satser klubben videre og har signert nye kontrakter med spillerne for 2017. Ambisjonene er skyhøye for det kommende året.

Fornøyd med resultatene

Oslo Lions vant høstsesongen av Overwatch i Telenorligaen. Nå satser de internasjonalt. Her er de på Gigacon 2016.
Eivind von Døhlen/Gamer.no

I en pressemelding skriver klubben at laget er svært fornøyd med resultatet i Telenorligaen, og at de er glade for å kunne fortsette det gode arbeidet også i det kommende året.

– Klubben ønsker å hjelpe laget med å fortsette å vokse, og håper å se et lag som i 2017 igjen kan gjøre Norge til en topputfordrer på den internasjonale e-sportscenen, skriver klubben.

Spillerne er naturligvis også fornøyd med å ha fått fornyet tillit.

– Det føles godt! Vi deler de samme målene og ser de samme mulighetene, så vi er veldig spente på det kommende året. Samarbeidet vårt så langt har vært utrolig, så vi ser fram til å jobbe sammen også i 2017, sier support-spiller, Espen «Aateigen» Aateigen.

DISSE SPILLER PÅ OSLO LIONS:

Vis mer

Christer «Iko» Ringelien (DPS)
Greger «Invision» Herland (DPS)
Jørgen «Decod» Myrlund (Tank)
Brage «Fresh» Andersen (Flex)
Kha Anh «iPN» Nguyen (Support/Flex)
Espen «Aateigen» Aateigen (Support)
Art «Art» Itsarawut (Trener)

Sikter mot Europa

Med stabilitet i lagoppstillingen retter Oslo Lions nå blikket utenfor landegrensene.

– Å bli et av de ti beste lagene i Europa er høyt på lista nå. Vi jobber hardt sammen hver dag, og all min oppmerksomhet rettes nå mot hvordan vi kan bli enda bedre som et lag. Så lenge alle på laget jobber mot samme mål er det ikke noe som kan stoppe dem. Før eller siden blir vi best, uttaler trener, Art «Art» Itsarawut.

– For øyeblikket trener vi mye for 2017. Vi spiller ukentlige kamper og karrer til oss poeng på alle listene vi kan. Vårt neste mål er å bli invitert til turneringer og bli et topplag. Det tror jeg vi har potensial til å oppnå, sier «Aateigen».

LES OGSÅ: Telenorligaen øker premiepotten i 2017

Siste fra forsiden