Two Worlds-oppfølger til vinteren

Østlige eventyr

Nummer to i serien skifter navn.

For et par år siden kom Oblivion-utfordreren Two Worlds, et stort og åpent rollespill hvor du måte redde fantasiverdenen Antaloor fra orkene og deres hissige gud. Kort etter ble det offentliggjort at utvikler Reality Pump jobbet med en tilleggspakke, men så bestemte de seg for at den var så bra at den fortjente å bli en fullverdig oppfølger.

Denne oppfølgeren skulle slippes i fjor høst under tittelen Two Worlds: The Temptation, men det skjedde ikke. Siden den gang har det vært litt stille rundt spillet, men nå er det tilbake i rampelyset med nytt navn og løfter om slipp senere i år.

Navnet er byttet til det noe uheldige Two Worlds II. Det hevdes at mange av de feilene og manglene som plaget forgjengeren er rettet opp, og blant annet loves det en kraftig forbedret kunstig intelligens, bedre tekstforfattere og mer balanserte krefter og utstyr.

Som tidligere kunngjort foregår handlingen en stund etter originalspillet i den østlige delen av Antaloor. Nøyaktig hva vi kan forvente oss røper ikke Reality Pump så mye om, men vi får besøke både templer og glohete ørkener.

Two Worlds II skal være klart til vinteren. Noen mer nøyaktig utgivelsedato er ikke satt. Det kommer til PC, Mac, og "nestegenerasjonskonsoller".

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden