Outlast 2-oppdatering gjør spillet litt lettere

Utvikleren justerer på vanskelighetsgraden etter tilbakemeldinger fra spillere.

Red Barrels

Outlast 2-utvikler Red Barrels slapp nylig en oppdatering for spillet, som skal gjøre opplevelsen litt mer overkommelig for de som måtte ønske det. Oppdateringen er foreløpig kun tilgjengelig for PC-versjonen, men kommer også til PlayStation 4 og Xbox One snart.

Outlast 2 har tilsynelatende vært litt for vanskelig for noen spillere.
Red Barrels

I en melding på spillets Facebook-side forteller utvikleren at det er Outlast 2s normale vanskelighetsgrad har blitt justert ned noen hakk. Endringen kommer som følge av tilbakemeldinger fra fansen, men nøyaktig hvilke områder av spillet som blir lettere nevnes ikke.

Hva de høyere vanskelighetsgradene angår, forteller Red Barrels at disse ikke vil endres. Dermed kan spillere som foretrekker å ha det vanskelig fortsette akkurat som før.

Vellykket lansering

Ved siden av oppdateringen kunngjorde Red Barrels også at Outlast 2-lanseringen har vært svært vellykket for studioet. Utviklingskostnadene ble tjent inn i løpet av spillets første uke, og brukeranmeldelsene på Steam er i skrivende stund svært positive.

I Outlast 2 trer vi inn i rollen som Blake Langermann, en kameramann som sammen med journalistkona Lynn graver i saker som ingen andre tør å røre. For å komme til bunns i et mystisk drap reiser paret langt ut i Arizonas ørken, der utenkelige grusomheter venter dem.

I likhet med forgjengeren får spillere vandre rundt i uhyggelige omgivelser, med nattmodusen på videokameraet som sin eneste venn.

Outlast fikk en varm mottakelse i sin tid.
Les vår anmeldelse av skrekkspillet her »

Siste fra forsiden