Nå kan du utforske grusomhetene som venter deg i Outlast 2

En demo for skrekkspillet er tilgjengelig på PlayStation 4, Xbox One og PC.

Red Barrels

Oppdatering 5. oktober: Outlast 2-demoen er nå også tilgjengelig på Xbox One og PC.

Opprinnelig sak følger.

I 2014 annonserte Red Barrels en oppfølger til det populære skrekkspillet Outlast, som skulle slippes en gang i 2016. I august i år meldte utviklerne imidlertid at de trengte mer tid på å få ferdig spillet, og lanseringen ble flyttet til første kvartal i 2017.

Slik hintet Red Barrels til at Outlast 2-demoen var på vei.
Red Barrels

Siden den gang har vi ikke hørt mye nytt om Outlast 2, men tirsdag dukket plutselig en demo for spillet opp i den europeiske PlayStation-butikken. Demoen ble tilsynelatende lansert uten forvarsel, men som nettstedet VG247.com påpeker gav utvikleren nylig et lite hint i en oppdatering på Facebook-siden sin.

Selv om Outlast 2 også kommer til PC og Xbox One er demoen i skrivende stund ikke å finne på disse plattformene. I og med at PlayStation 4-utgaven foreløpig kun finnes i utvalgte regioner er det imidlertid mest sannsynlig at den vil dukke opp på flere steder i løpet av kort tid.

Mer skrekk og gru

I Outlast 2 trer vi inn i rollen som Blake Langermann, en kameramann som sammen med journalistkona Lynn graver i saker som ingen andre tør å røre. For å komme til bunns i et tilsynelatende umulig drap reiser paret langt ut i Arizonas ørken, der utenkelige grusomheter venter dem.

Nok en gang får spillere vandre rundt i uhyggelige omgivelser, med nattmodusen på videokameraet som sin eneste venn. Mange av detaljene rundt spillet holdes fortsatt hemmelig, men utvikleren har lovet å skremme vannet av oss.

Outlast fikk en varm mottakelse i sin tid.
Les vår anmeldelse av skrekkspillet her »

Siste fra forsiden