Skrekkspillet Outlast 2 blir forsinket

Utviklerne trenger mer tid til å gjøre spillet så skremmende som mulig.

Skjermbilde fra Outlast 2.
Red Barrels Games

Skrekkspillet Outlast fikk en varm mottakelse i sin tid, inkludert her på verket, og derfor var nok også begeistringen stor da det i 2014 kom frem at spillet ville få en oppfølger. Nå viser det seg at vi dessverre må vente litt lenger på å få oppleve grøss og gru i Outlast 2.

Utvikleren Red Barrels Games la nylig ut en melding på Facebook (Via Eurogamer) hvor de opplyser at Outlast-oppfølgeren utsettes til første kvartal 2017. Spillet skulle opprinnelig komme ut i år.

– Vil skremme vannet av deg

Red Barrels skriver i meldingen at avgjørelsen var vanskelig, men at de trenger lenger tid på å gi spillerne «den opplevelsen de fortjener». Som plaster på såret bedyrer studioet at Outlast 2 vil «skremme vannet» av deg.

Outlast 2 er ikke skummelt nok ennå, og trenger mer arbeid.
Red Barrels Games

Outlast-serien tilhører overlevelsesskrekk-sjangeren og spilles i førstepersonsperspektiv. Den kommende oppfølgeren skal by på samme univers som det første spillet og lar deg innta rollen som Blake Langermann, en undersøkende journalist som etterforsker drapet på en gravid kvinne.

Det har ennå ikke kommet noen trailere fra spillet, men i fjor høst slapp Red Barrels en teaser-video på YouTube. På studioets hjemmeside er det også lagt ut noen skjermbilder fra Outlast 2 som kan gi en indikasjon på hva vi har i vente, selv om spillet altså er et stykke fra å være ferdig.

Teaser-videoen kan du se under.

På E3-messen ble et annet interessant skrekkspill kunngjort: Here They Lie skal også skremme deg fra sans og samling »

Siste fra forsiden