Nintendos 3DS i oktober?

Overraskende tidlig

Britiske spillkilder hevder å vite når neste generasjon DS kommer ut.

Det er ikke lenge siden Nintendo proklamerte at 3DS er deres neste generasjon bærbare konsoll, blant annet med støtte for spill i 3D uten de klassiske brillene.

Professor Layton i 3D?

Spekulasjonene gikk på at konsollen ville komme i 2011, men nå går det rykter om at 3DS kommer på markedet allerede i oktober 2010.

Det er blant annet enn høytstående utgiverkilde som bekrefter dette overfor spillsiden CVG.

– Det er overraskende, vi forventet konsollen å komme mye nærmere jul. Men det gir Nintendo muligheten å få et tidlig innpass i julehandelen, sier kilden.

Og han fortsetter:

– Du gir ikke ut et slikt produkt så lenge før jul om du ikke har troa på det, og om du ikke skal bruke mye penger på det. Vi har fått forsikringer om at Nintendo skal gi konsollen en skikkelig start i fjerde kvartal.

Vi vet ikke så mye om hvilke unike 3D-spill som kommer ved slipp, men det har vært rapporter om at Professor Layton-utvikler Level 5 er i gang med noe spennende til konsollen.

Du kan være sikker på at Nintendo kommer med mer informasjon under sommerens E3, der vi selvsagt er på plass. Foreløpig sier Nintendo selv at dette bare er rykter og spekulasjoner.

Siste fra forsiden