Overwatch 2

Overwatch 2 har endelig fått dato

Blizzard-skyteren starter i early access i oktober.

Etter det som føles som en liten evighet siden spillets avduking, har Blizzard omsider satt dato på Overwatch 2. Skytespillet kommer til early access den 4. oktober.

Datoen ble avslørt under søndagens Xbox- og Bethesda-show, som jo gir mening ettersom Microsoft er i ferd med å kjøpe opp Activision Blizzard. Der fikk vi også se glimt av spilling, fra figurer som Tracer, Lucio, Ana, Mercy og hele gjengen.

Overwatch 2 trikser og fikser med formelen fra originalspillet, og fjerner én spiller per lag. Her blir det 5-mot-5 i flerspillerdelen, som blir gratis å spille.

Vi testet opplegget tidligere i vår. Skribent Mikkjell Lønning mente fans hadde mye å se frem til, selv om spillet ikke akkurat finner opp hjulet på nytt.

– De som fremdeles er glade i Overwatch har mye å se frem til i den vanlige flerspilleren. Jeg tviler likevel på at spillet kommer til å trekke til seg så veldig mange ferske fjes basert på flerspilleren, så det blir spennende å se hva Activision Blizzard får til med samarbeidsmodusen.

Se hvilke andre E3-nyheter vi har snekret sammen »

Siste fra forsiden