Overwatch-betaen åpnes igjen neste uke

Blizzard har gjort flere forbedringer siden sist.

Blizzard

Har du slitt med abstinenser etter at Blizzard stengte ned den lukkede betatesten av Overwatch like før jul, kan du glede deg til neste uke. 9. februar åpnes slusene igjen, både for alle som hadde tilgang i fjor, og nye interesserte. Nok en gang gjelder betatesten kun PC-versjonen.

Overwatch.
Blizzard

Planen var faktisk egentlig å åpne betatesten igjen i januar, men det ble utsatt inn i februar fordi Blizzard ønsket å legge siste hånd på en ny spillmodus. Hvilken spillmodus det er snakk om vet vi ikke før neste uke.

Det vi derimot vet er at spillet har fått noen andre nye bestanddeler i fraværstiden. Et progresjonssystem skal være på plass, sammen med to nye kart, balanseendringer, og nye innstillinger for private kamper, slik som bot-kamper.

Et annerledes skytespill

Overwatch er Blizzards kommende flerspillerskyter, smidd i nesten samme form som Team Fortress 2, men med noen betydelige forskjeller som skiller det fra mengden.

Overwatch.

Seks spillere på hvert lag må forsvare eller angripe punkter på kartet. Man velger mellom 21 helter med ulike ferdigheter og bruksområder, mer i tråd med MOBA-sjangeren enn skytesjangeren egentlig.

Vi har fått prøve Overwatch-betaen, og vår skribent – Håvard Hofstad Ruud – delte sine tanker rundt spillet i begynnelsen av november:

– Spillet er allerede godt balansert, og har et godt utvalg med vidt forskjellige helter som gjør det mulig for alle å finne i hvert fall én som passer sin spillestil. Grafikken er feiende flott, lydbildet er engasjerende, spillet kjører bra og ikke minst er det veldig, veldig moro, skrev han.

Spillet slippes til Xbox One, PlayStation 4 og PC innen 21. juni i år.

Vi møtte Overwatch-utviklerne på årets Blizzcon-messe.
– Overwatch demper forhåpentligvis frykten vår for å gjøre nye ting »

Siste fra forsiden