Overwatch – Echo

Overwatch får en splitter ny helt neste uke

Echo er en robot som lar deg kopiere andre spillere.

Overwatch får stadig nye helter, og den nyeste i rekken går under det passende kallenavnet Echo. Echo ble annonsert midt i mars og har siden den gang kun vært tilgjengelig på spillets testservere (også kjent som PTR).

Nå har imidlertid Jeff Kaplan og resten av utviklerne hos Blizzard bestemt seg for at den nye helten er klar, for Echo kommer til Overwatch allerede tidlig neste uke, den 14. april. Hun blir da fritt tilgjengelig i alle utgaver av spillet.

Robotkopier

Echo er en robot som takket være sine én spennende egenskap kan sies å være en av de mest interessante figurene i spillet så langt. Hennes passive evne er muligheten til å sveve, litt som Pharah og Mercy, mens hennes andre aktive egenskaper lar henne fyre av en salve av energikuler og en laserstråle som gjør mer skade jo mindre liv fienden har.

Det er likevel hennes ultimate egenskap, «Duplicate», som er den som kan komme til å skape mest liv og røre i Overwatch: Den lar henne nemlig innta rollen som en av figurene på fiendelaget for en stakket stund.

Ved siden av den innebygde bonusen det er å kunne bytte karakter midt i kampens hete, får hun også evnen til å lade opp den ultimate ferdigheten til figuren hun kopierer ekstremt fort. Dette betyr at man for eksempel kan sende ut syv av Tracers «Pulse Bomb»-angrep på kort tid, eller to av Zaryas ultimate, «Graviton Surge».

LES OGSÅ: Hearthstone har fått sin første nye klasse noensinne »

Siste fra forsiden