Overwatch feirer ettårsdag med nye kostymer og brett

Blizzard har introdusert over 100 nye kosmetiske gjenstander.

Onsdag 24. mai er det nøyaktig ett år siden lanseringen av Overwatch, noe Blizzard feirer med både pomp og prakt. Jubileumsmarkeringene er allerede i gang, og byr på en haug med kosmetiske gjenstander og tre nye brett.

Castillo er ett av tre nye brett som er tilgjengelige nå.
Blizzard

Frem til 12. juni kan spillere plukke opp spesielle «Overwatch Anniversary»-kasser, som inneholder mer enn 100 forskjellige gjenstander. Blant disse er en bunke nye legendariske kostymer – som du kan se under artikkelen – danse-«emotes», replikker og enda mer.

De tre nye brettene – Necropolis, Castillo og Black Forest – introduseres til spillets «Arcade»-modus, og byr på kamper mellom to lag på opptil tre spillere. Alle tre er mindre i størrelse, og er designet for intens action, forteller Blizzard.

Gratishelg og «Game of the Year»-utgave

Ved siden av jubileumsinnholdet annonserte Blizzard nok en gratishelg for Overwatch. Fra 26. til 29. mai åpner utvikleren dørene for spillere på PC, PlayStation 4 og Xbox One som enda ikke har prøvd det populære skytespillet.

Alt man må gjøre for å bli med er å laste ned spillet på sin valgte plattform, og hive seg inn i skytefesten. Konsollspillere bør imidlertid merke at PlayStation Plus-abonnement eller Xbox Live Gold-medlemskap er nødvendig for å kunne delta.

Dette får du med deg i Game of the Year-utgaven av Overwatch.
Skjermbilde

I løpet av helgen kan man fritt prøve samtlige av spillets 24 helter, i en rekke ulike moduser på 14 forskjellige brett. Gratisspillere kan tjene opp erfaringspoeng og få tak i kosmetiske gjenstander – inkludert jubileumsgjenstandene – og de som kjøper spillet får ta med seg fremdriften sin videre.

For deg som fortsatt har Overwatch har på handlelisten, eller som bare er utrolig glad i spillet, slapp Blizzard en «Game of the Year»-utgave denne uken. Ved siden av spillet inkluderer pakken blant annet ti «Loot»-kasser, diverse ekstrakostymer, et Winston-kjeledyr til World of Warcraft og en Tracer-figur for Heroes of the Storm.

Overwatch: Game of the Year Edition er tilgjengelig på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Overwatch raste nylig forbi nok en stor milepæl.
Skytespillet har nå over 30 millioner spillere »

Siste fra forsiden