Overwatch - Paris

Overwatch inntar Paris

Skytespillet får nytt brett, og PC-spillere kan teste det nå.

Blizzard

Natt til torsdag slapp Blizzard en drøss med detaljer for sin neste Overwatch-oppdatering. Blant nyheter og endringer som spillere har i vente er et helt nytt brett ved navn Paris, melder utvikleren på sine nettsider.

Overwatch lader opp til Valentinsdagen med en tur til Paris.
Blizzard

Den franske hovedstaden blir et såkalt Assault-brett, hvor to lag kjemper for kontroll over ulike punkter på kartet. Utviklerens beskrivelse av kartet er mer kunstnerisk enn den er hjelpsom, men PC-spillere kan allerede nå hoppe inn i Overwatchs testservere og se Paris med egne øyne.

En offisiell slippdato for samtlige plattformer er foreløpig ikke annonsert, men vanligvis går det ikke mer enn én uke før nytt innhold flyttes fra testserver til fullversjon.

Fikser feil

Ved siden av å introduserer det nye kartet, rydder den kommende Overwatch-oppdateringen opp i en rekke småfeil. Blant annet kan man ikke lenger bruke Symmetras teleporteringsevne til å nå områder utenfor kartet og D.Va er ikke lenger usynlig når hun bruker Junker- eller Scavenger-draktene sine.

I tillegg har Blizzard justert på rekkefølgen til ressursene som reduseres når man tar skade. Heretter vil helse og skjold som ikke kan regenereres alltid forsvinne først, før skaden så går utover helse og skjold som man kan få tilbake. Dette vil tilsynelatende hindre at man dør raskere enn man egentlig burde.

Mens Overwatch fortsetter som før, har Blizzard nedprioritert andre spill.
Heroes of the Storm skal nå få færre utvidelser og turneringer »

Siste fra forsiden