Overwatchs neste brett introduserer kamper på månen

Horizon Lunar Colony er tilgjengelig på spillets testservere allerede nå.

Blizzard trakk denne uken sløret av et nytt Overwatch-brett, kalt Horizon Lunar Colony. Som navnet hinter til er brettet satt på månen, der spillere blant annet skal få oppleve kamper i lav tyngdekraft.

Winston skal snart vende hjem til månen.
Skjermbilde/YouTube

Utvikleren annonserte ikke en lanseringsdato for brettet, men de som vil kan utforske det allerede nå via spillets testservere på PC. På spillets nettside kan du se en full liste over kommende endringer til spillet, samt informasjon om hvordan du kan være med å teste den kommende oppdateringen.

Varierende tyngdekraft

I en fersk videodagbok – som du kan se over – forklarer spillsjef Jeff Kaplan hvordan Horizon Lunar Colony vil fungere. Blant annet forteller han hvordan utviklerteamet jobbet seg frem til en balansegang med varierende tyngdekraft, i håp om å gjøre konseptet så underholdende som mulig.

Blizzard har også tatt høyde for at noen spillere kanskje vil ønske seg enda mer tyngdekraftlek. Derfor åpner utvikleren også for muligheten til å tilpasse denne for samtlige eksisterende brett via spillets «Arcade»-modus.

Se traileren for Horizon Lunar Colony-brettet. (Video: Blizzard)

For de som er interesserte i spillets historie lover Kaplan også en rekke godbiter. Som forklart i den første traileren for brettet var Horizon Lunar Colony opprinnelig et forskningssenter og det første hjemmet til gorillaen Winston. En dag gikk imidlertid alt galt, kommunikasjonen med kolonien ble brutt og Winston rømte til jorda.

Observante spillere vil kunne oppdage en haug med informasjon knyttet til Winstons oppvekst, hva som foregikk og til slutt hva som skjedde på kolonien. Spillsjefen hinter også til en rekke mysterier vi kanskje vil finne svar på.

Overwatch har fylt ett år.
Blizzard markerer jubileet nye brett og kosmetiske gjenstander »

Siste fra forsiden