Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 23

På lille julaften kan du vinne en mobiltelefon

Dette er julekalenderens nest siste luke.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Mobiltelefon fra Nokia

På lille julaften har vi en Nokia XR20 med 128 GB lagringsplass i premiebunken. Telefonen markedsfører seg på å være ekstra robust og hardfør, og skal tåle temperaturforskjeller fra +55 grader til -22 grader, samt bli sluppet fra 1, 8 meter og ligge under vann i over en time.

Nokia XR20 Ultra Blue 128 GB.
HMD Global

Skjermen er beskyttet med Gorilla Glass Victus som er fire ganger mer motstandsdyktig mot riper enn glass fra konkurrerende merker. I tillegg byr produsenten HDM Golbal 1 års garanti på skjermen, samt en skjermutskifting om skjermen går i stykker.

Funksjonsmessig er XR20 klar for 5G, og støtter WiFi 6. Batteritiden skal kunne holde i opptil 2 dager mellom oppladninger, og mobilen kan lades trådløst. Mobilen kommer med tre års garanterte programvareoppdateringer til Android.

Premien er levert av HDM Golbal, og er verdt om lag 6000 kroner ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden.no.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å skrive inn navn og e-postadresse også. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
1205 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden