På vampyrjakt i Harker

Vampyrene får lide i Harker, et spill inspirert av den originale Dracula-historien.

The Collective har nå kunngjort Harker, et actionspill for nestegenerasjonskonsoller. Her spiller du Jonathan Harker, som har gjennomgått en kraftig personlighetsforandring siden hendelsene i romanen Dracula. I Harker er han nådeløs og hevngjerrig, og har lagt ut på et personlig korstog for å utrydde ondskapen prøvde å røve til seg hans kjære Mina.

Gameplayet i Harker skal bestå av en kombinasjon å jakte på de vandøde beistene gjennom utforsking, og brutal nærkamp ved hjelp av en mengde ulike våpen og gjenstander i spillmiljøet. Vampyrene skal, som seg hør og bør, være svært vanskelige å nedlegge, og du må virkelig jobbe for å få has på dem. The Collective forteller at målet med Harker er å innføre brutal og heftig nærkamp til skrekksjangeren.

Handlingen foregår på attenhundretallet, og det fortelles at vi får utforske varierte og spennende omgivelser som bringes til live ved hjelp av en realistisk og skitten grafikkstil. Dessuten kommer spillet med en stor mengde blodtørstige vampyrer, hver med sine egne farlige og mystiske egenskaper.

Spillet skal etter planen lanseres i 2008. The Collective (som er en del av Foundation 9) jobber som kjent også med en spillmatisering av Dirty Harry, som skal gis ut av Warner Bros. Interactive.

Siste fra forsiden