På zombiejakt med JFK

Lekket Black Ops-trailer viser JFK og zombier i kamp.

En liten uke gjenstår før et av årets mest etterlengte spill slippes, nemlig Call of Duty: Black Ops. Spillet har vært den store snakkisen det siste halvåret, til tross for at Call of Duty-merkenavnet har fått et par skudd for baugen i samme tidsrom.

Bak Black Ops står utviklerstudioet Treyarch, som sist var ute med World at War. Selv om spillet riktignok ble godt mottatt, kan man påstå at det aldri ble like populært som sin forgjenger – og definitivt ikke som sin etterfølger. Men selv om verken spillets enkel- eller flerspiller huskes så godt den dag i dag, huskes derimot den svært populære zombie-modusen. Konseptet var enkelt og greit; bygg opp forsvar og kjemp for livet mot bølger på bølger av nazi-zombier.

Modusen ble faktisk såpass populær at den senere oppsto som både flash- og mobilspill. Og det var derfor kanskje ikke så rart at en ny zombie-modus sto høyt på ønskelista da Treyarch igjen skulle lage Call of Duty. Utviklerne lot oss lure lenge, men for ikke alt så lenge siden ble det omsider på lang vei bekreftet – zombiene kommer også til Black Ops. Utviklerne fortalte om både en samarbeidsmodus mellom fire spillere og at modusen ville inneholde en overraskelse. Nå kan det tenkes at overraskelsen er avslørt:

Nylig lekket en video som viste flere figurer fra spillet, inkludert selveste John F. Kennedy, som under et møte plutselig blir overfalt av zombier. Det skal riktignok sies at videoen ikke kan verifiseres som genuin, men med tanke på at den nå er fjernet grunnet fra Youtube grunnet opphavskrav fra selveste Activision tør vi satse på det. Av samme grunn kan vi dessverre ikke legge den opp her, men ... søker man, finner man. Og mens du venter på at videoen dukker opp igjen kan du alltids ta en titt på den nylig lanserte lanseringstraileren øverst.

Takk til leser som tipset oss om denne saken.

Siste fra forsiden