Pac-Man World 3 til Europa

Pac-Man feirer 25 år med pillemisbruk. Nå har EA kunngjort at de vil samarbeide med Namco om å bringe Pac-Man World 3 til Europa.

Pac-Man har blitt en av spillverdenens største kjendiser etter at han ble introdusert i 1980. I de 25 årene som har gått siden den pillespisende figuren kom på banen har han blitt tilknyttet over 400 produkter, og er en av få spillhelter som nært sagt alle kjenner, uansett om de ellers har interesse av spill eller ikke.

- Pac-Man har, som oss alle, utviklet seg opp gjennom årene og tilpasset seg. Folk elsker Pac-Man fordi han er enkel, søt og ikke minst morsom å spille, sier Toru Iwatani, mannen som skapte Pac-Man.

Nå har Electronic Arts og Namco kunngjort at de vil samarbeide om å bringe Pac-Man World 3 til Europa, tidlig i 2006. Pac-Man World 3 kommer til PS2, Xbox, GameCube, PC og PSP, og som vanlig er det opp til Pac-Man og vennene hans å redde verden.

Denne gangen er det det gale geniet Erwin som skaper trøbbel. Han har laget en maskin som kan åpne portaler inn til spøkelsenes verden, noe som ikke er en særlig god idé. Nå er nemlig den spektrale verdenen i ferd med å kollapse over vår verden, og dette vil kunne føre til en katastrofe av apokalyptiske dimensjoner.

Spillet blander spillmekanismer fra plattformspill med det tradisjonelle Pac-Man-gameplayet, og kommer med gamle, kjente spillelementer som kraftpiller, Pac-prikker, Pac-kjeder og frukt, samtidig som det introduserer ting som et Pactrometer og en rekke spesialbevegelser. Du vil også få mulighet til å spille som spøkelsene Pinky og Clyde, og hver av disse har sine egne spesialegenskaper.

Siste fra forsiden