Pandemic kunngjør Mercenaries 2

Leiesoldatene fra Pandemic er tilbake; det australske studioet har nettopp kunngjort Mercenaries 2.

I løpet av helga kom Pandemic Studios med en rekke små hint om at de jobbet med et nytt Mercenaries-spill, og nå har den offisielle (men dessverre svært kortfattede) kunngjøringen kommet. Etterfølgeren heter Mercenaries 2: World in Flames, og planen er å vise den frem for hele verden (eller i det minste de som besøker E3) neste uke.

Så hva forteller så Pandemic om Mercenaries 2? Jo, nå skal du høre: Spillet vil tilby en helt ny "ødeleggelsens lekeplass", fullstappet med alle de hotteste våpnene og kjøretøyene. Handlingen foregår i et nytt, eksotisk område, og du får være din egen sjef i en åpen verden. Hvilke av de krigerske fraksjonene du vil støtte er kun avhengig av en ting; hva de er villige til å betale for tjenestene dine.

Pressemeldingen sier ikke eksakt hvilke plattformer det nye spillet kommer til, men en kommentar fra Pandemic-sjefen Andrew Goldman forteller at studioet har benyttet seg av neste-generasjons teknologi for å tilby en mye rikere og mer levende verden som reagerer på spillerens handlinger i langt større grad enn tidligere. Derfor tror de fleste at spillet kommer til PS3 og Xbox 360 (originalen kom til PS2 og Xbox).

Siste fra forsiden