Pandora Tomorrow på GC og PS2

I dag kan vi endelig fortelle dere når Splinter Cell: Pandora Tomorrow lanseres for de to siste plattformene, PlayStation 2 og GameCube.

Ubisoft har nettopp sendt oss en pressemelding med de aktuelle datoene. PlayStation 2-versjonen kommer først, og vil finne vei til norske butikker 11. juni. GameCube-versjonen følger omtrent en måned etter, 2. juli. Det er dessverre kun bekreftet multiplayer-opplevelse for PlayStation-2-versjonen, men både GameCube- og PlayStation 2-versjonen vil få eksklusivt innhold sett i forhold til Xbox- og PC-utgivelsene.

Blant annet tilbys du et helt nytt brett i den indionesiske jungelen. Her må du bruke Sam Fishers største styrke, snikemanøverne for å unngå fiender. Videre kommer de nye utgivelsene med et nytt statistikk- og poengberegnignssystem. Dette systemet gir deg tilbakemelding på hvordan du utførte oppdraget, blant annet ved å telle antall skudd, antall eliminerte fiender og hvor lang tid du brukte.

Ellers vil det nå være mulig å fullføre oppdragene på helt nye måter. De fleste oppdragene kommer i reviderte utgaver, og stien du følger er ikke nødvendigvis den samme som på Xbox- eller PC-versjonen. I tillegg til dette vil du nå kunne desarmere bomber på samme måte som du er vant med å dirke opp låser.

For å bøte på manglende multiplayer-opplevelse på GameCube, har Ubisoft innført noen elementer som kun finnes på GameCube-versjonen. Hvis er i besittelse av GBA-versjonen og en Link Cable, så kan du koble til din GBA for å overføre 8 nye oppdrag etter å ha fullført GameCube-oppdragene. GBA-en kan også brukes mens du spiller GameCube-versjonen for å kontrollere enheter inne i spillet, eller for å titte på kartet.

Siste fra forsiden