Paper Mario - Luigi's Mansion 2

Paper Mario: The Thousand-Year Door og Luigi's Mansion 2 har fått Switch-dato

Nintendo (Montasje: Gamer.no)

Søndag feiret Nintendo sin såkalte «MAR10 Day», en dag dedikert til hyllest av selskapets populære rørlegger. Den største nyheten fra dagen var den om en ny Super Mario Bros.-film, men Nintendo slapp også datoer for to kommende Switch-spill.

Først ut er nyversjonen av Paper Mario: The Thousand-Year Door, som kommer 23. mai. Det snart 20 år gamle spillet gjenskapes med overhalt grafikk, men beholder ellers den samme opplevelsen vår anmelder satte stor pris på i sin tid.

– Selv om spillets uttrykk er papirtynt, er spillbarheten solid som flere tonn sement. Engasjerende kamper, spennende gåter og nydelig grafikk er bare noen av de tingene som gjør Paper Mario 2 til et spill du rett og slett ikke kan være foruten, var konklusjonen den gang.

Nintendo markerte Mario-dagen ble flere kunngjøringer.

Måneden etter papir-Mario er det Luigi som skal i ilden. Luigi's Mansion 2 HD kommer nemlig til Switch den 27. juni. Det 11 år gamle 3DS-spillet får et nytt strøk med maling og sender Luigi tilbake på spøkelsesjakt.

– Luigi's Mansion 2 gjør nemlig det en god oppfølger skal gjøre og forbedrer utgangspunktet fra originalen, både historiemessig og spillmekanisk, konkluderte vår anmelder om originalspillet.

LES OGSÅ: Avslørte nytt Pokémon Legends og Pokémon-kort for mobil »

Siste fra forsiden