Pokémon Legends: Z-A

Avslørte nytt Pokémon Legends og Pokémon-kort for mobil

Se alle nyhetene fra nattens Pokémon-presentasjon.

Tirsdag markerte 28 år siden den opprinnelige lanseringen av Pokémon Red og Pokémon Green i Japan. For å markere anledningen delte The Pokémon Company en kikk på hva fremtiden holder for den populære serien.

Pokémon Presents 2024 inkluderte blant annet kunngjøringen av et nytt Pokémon Legends-spill og samlekort for mobil. Vi har samlet alle nyhetene fra sendingen, som du kan se gjennom nedenfor.

Pokémon Scarlet og Violet

The Pokémon Company

Pokémon Scarlet og Pokémon Violet introduserer nye Tera Raid-kamper. Her får man kjempe mot og fange større, såkalte Mighty-versjoner av Venusaur, Blastoise og Charizard. Mighty Venusaur dukker opp i dag, 28. februar. Etter en uke er det klart for nestemann.

Pokémon GO x Pokémon Horizons

Pokémon GO møter animeserien Pokémon Horizons i mobilspillets neste oppdatering. Denne introduserer kjente fjes fra serien, samt Pikachu med kapteinshatt. Opplegget varer fra 5. til 11. mars.

Pokémon Sleep

Pokémon-spillet som overvåker deg mens du sover introduserer nye monstre i mars. Først ut er Raikou, som får selskap av kompisene Entei og Suicune litt senere.

Pokémon Masters EX

Mobilspillet Pokémon Masters EX fyller fire og et halvt år. Det skal feires med introdusering av Geeta og Glimmora fra 28. februar, etterfulgt av Silver og Tyranitar fra 1. mars.

Pokémon Café Remix

Mobiloppdateringene fortsatte med en oppdatering til Pokémon Café Remix. Spillet introduserer en ny greie å samle på, kalt Gimmighoul Coins. Spillere får også velge en av startmonstrene fra Pokémon Scarlet og Violet til å bli med i cafeen sin.

Pokémon Unite

MOBA-spillet Pokémon Unite slenger inn flere spillbare lommemonstre. Først ut er Miraidon, etterfulgt av Falinks og Ceruledge.

Pokémon Trading Card Game Pocket

25 år etter fenomenets opprinnelige storhetstid, kommer Pokémon-kort i digital utgave på mobil. Samlekortspillet lanseres en gang i år og blir gratis å laste ned for både iOS og Android.

Pokémon Legends: Z-A

Det neste store Pokémon-spillet blir en ny såkalt Legends-affære. Denne gangen lokker The Pokémon Company tilsynelatende med en slags variant av Pokémon Z, kalt Pokémon Legends: Z-A. Spillet skal foregå utelukkende i byen Lumiose, men akkurat hva det går ut på er foreløpig uklart. Lansering er satt til en gang i 2025 og ifølge ryktene er det også da Nintendo planlegger lansering av sin neste spillkonsoll.

LES OGSÅ: Nintendo Switch 2 kommer til neste år, hevder flere »

Siste fra forsiden