Pathway to Glory

Nå kan N-Gage-eiere laste ned en spillbar demo av dette svært lovende Commandos-aktige krigsspillet.

Pathway to Glory er et strategispill som blander turbasert gameplay med sanntidsstrategi. Spillet foregår under andre verdenskrig og lar spilleren danne en kampgruppe (bestående av individuelle soldater, hver med sine egne evner og egenskaper) som han tar med på historisk korrekte og varierte oppdrag. Disse kan dreie seg om alt fra etterretning til å frakte ressurser ved hjelp av kontrollerbare kjøretøy.

For å gjøre spillopplevelsen så ekte som mulig har utviklerne tatt tusenvis av bilder fra de stedene hvor oppdragene foregår, i tillegg til å leie inn eksperter for å hjelpe til med utviklingen av spillets våpen, oppdrag og kjøretøy. Dessuten ble 160 finske soldater hyret inn for å sørge for realistiske bevegelser ved hjelp av "motion capture"-teknologi.

Selve kampsekvensene er turbaserte, og spillet kan kanskje best sammenlignes med det flotte PC-spillet Silent Storm (eller eldre spill i sjangeren, som UFO: Enemy Unknown). Hver av soldatene får en viss mengde poeng per tur, som kan investeres i ulike handlinger (som å flytte seg, skyte eller lade våpenet på nytt).

Pathway to Glory har helt fra starten av blitt designet for å tillate opp til syv spillere å kjempe mot hverandre over N-Gage Arena eller lokalt trådløst nettverk, noe som unektelig virker svært spennende. Spillet skal etter planen komme i salg til jul. Demoen kan du laste ned fra N-Gage Arena, og hvis du har sterke synspunkter på den kan du gi feedback til utviklerne og håpe at de lytter til det du har å si.

For nedlastningsinformasjon, besøk det offisielle nettstedet ved å følge lenken nederst på skjermen.

Siste fra forsiden