N-Gage

SSX: Out of Bounds

Du misliker snø, is og kulde. Til tross for dette er du glad i fartsfylt vinteraction. SSX: Out of Bounds kan være løsningen for deg. Gjør tomlene klare, og sett utfor usannsynlige bratte bakker der du utfører halsbrekkende triks.

Lommeparty med Larry

Nokia og Vivendi har kunngjort at Larry-serien vil finne veien til N-Gage, med Leisure Suit Larry: Pocket Party.

Marcel Desailly Pro Soccer

For mange fotballfans kribler det nok litt ekstra i føttene i disse dager. Men hvorfor ikke ta en litt uvant vri, og spille fotball med hendene? Ikke lov, sier du? Jo visst er det mulig, ved hjelp av Marcel Desailly Pro Soccer til N-Gage.

N-Gage QD

Hvem sier det ikke går an å lære av sine feil? Nokia gjør et nytt forsøk på å erobre det håndholdte konsollmarkedet ved hjelp av sin nye, forbedrede spillmobil: N-Gage QD.

The Sims Bustin' Out

Drømmer du om å tilbringe en fredelig og rolig sommer på en bondegård i utkanten av en idyllisk småby? Da burde du definitivt ikke gå til anskaffelse av dette spillet. For selv om utgangspunket for dette spillet er en rolig bondegårdsferie, er innholdet alt annet enn bedagelig.

N-Gage QD snart i salg

Nokia har akkurat sendt oss en pressemelding hvor de forteller at den nye versjonen av N-Gage-konsollen kommer i salg i neste uke.

Nokia kunngjør åtte nye N-Gage-spill

Blant de nye spillene N-Gage-eiere får glede av finner vi Driv3r, Civilization, King of Fighters og Xanadu Next. I tillegg forteller Nokia at de har flere andre titler på gang.

Her er de nye N-Gage-spillene

Nokia har alldeles ikke gitt opp løpet mot Nintendo og Sonys håndholdte. Nå har de frigitt listen over 11 nye N-Gage spill som skal vises frem på E3 2004.

Til toppen