N-Gage

Asphalt: Urban GT

Liker du lukten av svidd gummi og lyden av et tresifret antall hestekrefter? Asphalt: Urban GT inneholder begge deler. Har N-Gage endelig fått sitt første, skikkelige bilspill?

Marcel Desailly Pro Soccer

For mange fotballfans kribler det nok litt ekstra i føttene i disse dager. Men hvorfor ikke ta en litt uvant vri, og spille fotball med hendene? Ikke lov, sier du? Jo visst er det mulig, ved hjelp av Marcel Desailly Pro Soccer til N-Gage.

Tiger Woods PGA Tour 2004

Nå kan du utfordre Tiger Woods på din N-Gage-spillmobil. Evner Tiger Woods PGA Tour 2004 å stikke hodet fram blant et N-Gage-sortiment som frem til nå har vært preget av stort sett middelmådige sportsspill?

The Sims Bustin' Out

Drømmer du om å tilbringe en fredelig og rolig sommer på en bondegård i utkanten av en idyllisk småby? Da burde du definitivt ikke gå til anskaffelse av dette spillet. For selv om utgangspunket for dette spillet er en rolig bondegårdsferie, er innholdet alt annet enn bedagelig.

N-Gage QD snart i salg

Nokia har akkurat sendt oss en pressemelding hvor de forteller at den nye versjonen av N-Gage-konsollen kommer i salg i neste uke.

Nokia kunngjør åtte nye N-Gage-spill

Blant de nye spillene N-Gage-eiere får glede av finner vi Driv3r, Civilization, King of Fighters og Xanadu Next. I tillegg forteller Nokia at de har flere andre titler på gang.

Her er de nye N-Gage-spillene

Nokia har alldeles ikke gitt opp løpet mot Nintendo og Sonys håndholdte. Nå har de frigitt listen over 11 nye N-Gage spill som skal vises frem på E3 2004.

Til toppen