Elder Scrolls-rollespill på N-Gage

Nokia har akkurat kunngjort at Bethesda Software sin anerkjente Elder Scrolls-serie kommer til N-Gage.

I The Elder Scrolls Travels: Shadowkey må du utforske en enorm 3D-verden full av eldgamle templer, banditthuler og grotter fulle av farlige monstre og fristende skatter. Spillet inneholder over 50 ulike motstandere, og en rekke ulike karakterklasser (blant annet snikmorder, barbar, ridder, "nightblade", tyv, og magiker). Målet med spillet er å finne de mektige skyggenøklene.

Shadowkey har blitt laget i samarbeid med utviklere som har vært med å lage de tidligere Elder Scrolls-spillene, og skal komme med en engasjerende og utfordrende enspillerkampanje. I tillegg får opp til fire spillere kjempe sammen via Bluetooth, og spillere koplet opp mot N-Gage Arena får dessuten tilgang til nedlastbart innhold, spillersamfunn og offisielle rangeringslister.

Todd Howard, som er en av produsentene bak Elder Scrolls-serien, har bare positive ting å si:

- Det mobile spillmarkedet er i ferd med å bli modent, og Shadowkey representerer det neste steget for rollespill på mobile plattformer. Jeg hadde ikke trodd vi skulle kunne lage et 3D førstepersons rollespill med flotte omgivelser og action så tidlig, men N-Gage-plattformen leverer helt klart den beste 3D-opplevelsen vi har sett på en mobil plattform.

The Elder Scrolls Travels: Shadowkey skal etter planen lanseres i løpet av årets fjerde kvartal. Det utvikles av Vir2L Studios og TKO Software, og kommer kun til N-Gage.

Siste fra forsiden