Metal Gear på nytt format

Ha Solid Snake i lommen

Konami bekrefter nå at Metal Gear Solid kommer på et nytt format.

Konami skriver i en pressemelding tirsdag at Solid Snake vil komme til en Nokia-telefon nær deg i sommer. Metal Gear Solid Mobile er nemlig bekreftet for den nye N-gage-plattformen.

Snart kan du kose deg med Solid Snake på denne.

– Metal Gear Solid på N-gage vil heve nivået når det gjelder grafikk og mobilspesifikke spillelementer. Vi ser frem til å få denne flotte serien på mobil, sier Nokias Gregg Sauter i en pressemelding.

Metal Gear Solid Mobile kommer med mengder av originalt innhold som baserer seg på den velkjente Metal Gear-serien. Spillet skal etter planen slippes i juni.

Her vil vi få oppleve 3D-grafikk og et kamera som understreker bruken av Solid Snakes snikeferdigheter. Spillet vil også bruke telefonens kamera for å gi oss spillelementer som bare kan oppleves på mobiltelefoner.

Her snakkes det blant annet om spesialkontroller og fargeendring på klærne Snake går med.

Nyheten kommer samme dag som vi presenterte nye N-gage, og Gamer.no vil selvsagt kikke nærmere på tittelen når den blir tilgjengelig.

Metal Gear Solid Mobile skal bare være det første av flere spill fra Konami som kommer på det bærbare formatet.

– Jeg tror dette samarbeidet mellom Nokia og Konami vil være en perfekt "match" når det gjelder å få ut det store potensialet som ligger i mobilunderholdning verden over, sier Konamis Hideo Kojima.

For øyeblikket støttes N-gage-plattformen av telefonene N81 (+ 8GB), N82 og N95 (+ 8GB).

Siste fra forsiden