Nokia kunngjør åtte nye N-Gage-spill

Blant de nye spillene N-Gage-eiere får glede av finner vi Driv3r, Civilization, King of Fighters og Xanadu Next. I tillegg forteller Nokia at de har flere andre titler på gang.

Nokia har i dag kunngjort åtte nye N-Gage-spill, og flere av disse titlene må sies å være rimelig store. Det at N-Gage-plattformen blir støttet av utgivere som Atari og Electronic Arts er godt nytt for eiere av Nokia sin håndkonsoll, og i tillegg har Nokia fortalt at den japanske giganten Capcom jobber med flere titler til N-Gage, som de vil kunngjøre i løpet av de kommende ukene.

Her er de åtte nyannonserte N-Gage-titlene:

DRIV3R - Det tredje spillet i Reflections sin kritikerroste Driver-serie trenger nok ingen introduksjon. Spillet kommer til PS2 og Xbox i sommer, og til PC litt senere, og er nok en av årets mest etterlengtede titler uansett plattform.

Civilization - Sid Meiers klassiske mesterverk i håndholdt versjon. Det å sitte på bussen og kontrollere sitt eget verdensomspennende imperium er nok uten tvil noe som virker appellerende for mange, og Civilization er definitivt et av de beste spillene i sin sjanger.

FIFA 2005 - Årets versjon av Electronic Arts sin FIFA-serie kommer til omtrent alle spillplattformer, og N-Gage er intet unntak. I følge Nokia vil denne versjonen komme med spesielle N-Gage-funksjoner, men det er ikke klart hva disse er.

SSX: Out of Bounds - Dette actionfylte snowboardspillet har kommer med ni nye baner for N-Gage. SSX-serien har fått mye ros av kritikerne, så dette blir nok en etterlengtet tittel for tilhengere av ekstremsportsspill.

Glimmerati - Lite er kjent om dette bilspillet, som Nokia kaller den ultimate "glam" kjøre-opplevelsen.

King of Fighters - Dette er et kjent navn for kampspillinteresserte, og denne tittelen representerer det første kampspillet på N-Gage. Helten, Kyo Kusanagi, blir invitert til å delta i King of Fighters-mesterskapet, hvor verdens mest brutale slosskjemper konkurrerer om å bli best. Her kjemper to lag (med tre spillere) mot hverandre, og når en av spillerne er nede for telling tar den neste over.

Xanadu Next - Dette blir det første av flere N-Gage-spill fra Nihon Falcom. Xanadu-serien er legendariske konsollrollespill, og Xanadu Next vil være i 3D og komme på markedet mot slutten av året. I dette spillet trues Xanadu av en mektig drage ved navn Galsis, og hans innflytelse fører til at de grønne landskapene visner og dør. I tillegg har Momo, datteren til ordføreren, blitt bortført. Du får rollen som en ung leiesoldat som må løse Xanadus gåter og redde Momo.

Rifts - Dette spillet er basert på det kritikerroste penn-og-papir-rollespillet av samme navn, og vil inneholde karakterer og miljøer fra tidligere spill i serien, samtidig som det vil introdusere nye karakterer og historier. Spillere får utforske den kaotiske Rifts-verdenen (som presenteres ved hjelp av en ny 3D-motor), og samle sammen en gruppe heltekarakterer som må ut på eventyr. I tillegg kan opp til fire spillere kjempe mot hverandre via Bluetooth eller N-Gage Arena.

Siste fra forsiden