N-Gage QD snart i salg

Nokia har akkurat sendt oss en pressemelding hvor de forteller at den nye versjonen av N-Gage-konsollen kommer i salg i neste uke.

En kunne si mye positivt om den opprinnelige N-Gage-konsollen, men dessverre kom den også med mange svakheter som det var vanskelig å overse. Nokia har lyttet til kritikerne, og den nye versjonen av N-Gage, som har fått navnet N-Gage QD, kommer med en rekke forbedringer.

Nokia forteller at N-Gage QD er utrustet med en "hot-swap"-port for raskt og enkelt bytte av spill (MMC), bedre skjermbelysning, forbedret navigasjonstast, lengre batteritid, og en ny N-Gage Arena applikasjon. Denne programvaren gjør det lettere for spillerne å koble seg opp til spillfellesskapet N-Gage Arena, slik at de kan spille online, kommunisere med hverandre, laste ned eksklusivt spillmateriale, få tilgang til rankinglister samt delta i events og andre aktiviteter.

N-Gage QD kommer også med nye smartphone-funksjoner, som for eksempel kalender, XHTML-leser, og e-post, samt mulighet til å laste ned og installere andre Serie 60-applikasjoner.

N-Gage QD støtter både eksisterende N-Gage-spill og kommende titler som Ashen, Pathway to Glory og Pocket Kingdom: Own The World.

Siste fra forsiden