Nokia Game 2003 starter om en uke

Nokia fortsetter suksessen også i år og åpner en ny Nokia Game-runde 19. november 2003. I fjor deltok over 1 million spillere fra hele verden og det kan bli en ny deltakerrekord i år.

Nokia Game forklares kort som et langt interaktivt multimediespill som inkluderer en rekke utfordringer, rollespill og masse arcade-basert action. Handlingen i årets spill går ut på å hjelpe en "mobil jockey" med å overvinne en ond klan. Spillere har mulighet til å starte opp egne klaner, for å ta opp kampen mot "AnyOne"-klanen.

- Nokia Game 2003 åpner en ny verden for onlinespill med sin fengende handling og spennende funksjoner slik som muligheten til å konkurrere direkte med andre Nokia Game-spillere i mange andre land. I årets spill får deltakerne poeng for hurtighet og fingernemhet i tidsbestemte spill og problemløsing, men vil også krediteres for samarbeid med andre spillere og implementering av lagstrategi, sier Johan Eidhagen, markedssjef, Nokia Mobile Phones Skandinavia.

For å registrere poengsummene du opparbeider deg i Nokia Game, er du nødt til å laste ned Nokia Game-programvaren til din Nokia N-Gage-konsoll eller Nokia 3650. Ved hjelp av programvaren kan du laste ned "spøkelser" og spille mot andre via Bluetooth-teknologien. Dette er uavhengig av Internett-delen av Nokia Game 2003, men det gir spillerne mulighet til å bli bedre kjent med Flo-karakteren og trene sine ferdigheter.

Registreringen har allerede startet og du kan melde deg på via den offisielle hjemmesiden. Startskuddet går 19. november. Vinneren i Norge får en Nokia N-Gage.

Siste fra forsiden