Milepæl for N-Gage

Nokia har akkurat sent oss en stolt pressemelding, hvor de forteller at de har skipet en million N-Gage-konsoller siden lanseringen for elleve måneder siden.

Det er nok enda en del igjen før Nokia for alvor kan ta opp kampen med Nintendo på håndholdtmarkedet, men alt tyder på at ting går fremover for den finske mobilgiganten. For ikke så lenge siden lanserte de N-Gage QD, der de rettet på mange av de tingene folk ikke var helt fornøyd med i forhold til den originale N-Gage, og nå har de akkurat kunngjort at de har skipet en million systemer i de 11 månedene N-Gage har vært på markedet.

- Vi er stolte over å ha nådd milepælen en million. Takket være responsen blant kundene på N-Gage QD og de nyeste spilltitlene er vi trygge på at vår ledende posisjon i markedet for mobile spill vil bestå, sier Stefan Lampinen fra Nokia.

Det som i alle fall ser ut til å være tydelig er at Nokia ikke har tenkt å rygge ut av markedet på en stund, og med tanke på at flere av de kommende N-Gage-spillene ser svært spennende ut er det mye som tyder på at vi går en interessant tid i møte.

Siste fra forsiden