Bomberman kommer til N-Gage

I samarbeid med Nokia vil Hudson Soft lansere sin spillklassiker Bomberman til N-Gage før sommeren.

Bomberman-serien er en av de virkelig store, japanske spillsuksessene. Det første Bombermanspillet ble lansert for NES i 1985, og siden den gang har over 40 Bomberman-titler blitt produsert. Spillet tok først skikkelig av når multiplayer-muligheter kom til spillet, og Bomberman var en bestselger på både SEGA Genesis og Super Nintendo. Det er også multiplayer-funksjonen Nokia håper på at skal bli salgsargumentet når Bomberman nå kommer til deres mobiltelefonkonsoll N-Gage.

- Ved å samarbeide med Hudson Soft kan vi hente frem en klassiker som Bomberman til N-Gage, sier Johan Eidhagen, Multimedia Marketing Manager i Nokia Nordic. Han forteller videre at Bomberman-tilhengere kan spille sammen i en tospiller-modus via Bluetooth, og N-Gage vil dermed være den eneste konsollen hvor spillerne kan spille Bomberman mot hverandre trådløst.

I dette foreløpig siste spillet i serien reiser Bomberman gjennom åtte forskjellige 3D-nivåer for å finne en gylden statue og bringe den tilbake til Bomberman City. På veien møter spilleren flere fiender som må bekjempes ved å plassere bomber i veien for dem. Spillet slippes trolig før sommeren.

Siste fra forsiden