Massivt onlinespill på N-Gage

Sega og Nokia har i dag kunngjort de første detaljene om Pocket Kingdom: Own the World, et massivt flerspillerstrategispill for N-Gage.

I Pocket Kingdom: Own the World må du bygge et mektig kongedømme mens du konkurrerer med andre spillere fra hele verden. Spillet skal inneholde over 100 enheter, 400 forskjellige "slottskonfigurasjoner" og hele 50000 ting som du kan utstyre enhetene dine med for å forbedre evnene deres. Disse tingene kan du finne ved å sende hærer ut for å utforske den massive spillverdenen.

N-Gage arena vil tillate spillere å chatte og å sende beskjeder til hverandre, sjekke de globale rankingene og lese de seneste nyhetene fra Ulgress, som spillverdenen heter. Spillere kan også kjøpe og selge ting ved hjelp av et auksjonssystem, for på den måten å utvikle kongerikene sine enda lenger.

Pocket Kingdom: Own the World høres i alle fall innovativt ut, selv om verken Sega eller Nokia har gitt oss særlig mye informasjon om hvordan det faktiske gameplayet i spillet kommer til å være. Spillet skal etter planen lanseres i løpet av årets tredje kvartal.

Siste fra forsiden