PC-utgaven av Grand Theft Auto V utsettes – igjen

Rockstar skyver spillet enda lenger bak i kalenderen.

Rockstar utsetter igjen.
2K Games

Rockstar har dårlige nyheter å melde til de som venter på Windows-versjonen av Grand Theft Auto V. Planen var å slippe spillet 24. mars – nå er spillet flyttet til 14. april. Dette melder Rockstar via sine egne nettsider.

Litt slik føles det.

– Beklager til PC-publikumet verden over som har talt dagene til lanseringen, men vi må ha litt mer tid for å sikre at spillet er så finpusset som mulig, og for å sikre at både «Heists» og Grand Theft Auto Online-opplevelsen er klare til PC på dag én. Som en takk for at dere viser forståelse gir vi 200 000 dollar i spillvaluta til bruk i Grand Theft Auto Online til alle som har forhåndsbestilt spillet, er meldingen.

Dette er altså andre gang Rockstar bommer på en annonsert kalenderdato for storspillet. I midten av januar kom første utsettelse – den gang var det dog snakk om et glippe på nesten to måneder i stedet for de tre ukene spillerne må vente nå.

Slipper «Heists» til nettdelen

For å prøve å bøte litt på skuffelsen kan Rockstar samtidig fortelle at «Heists» kommer til Grand Theft Auto Online 10. mars.

– Vi vet det har tatt litt tid, og vi takker dere for tålmodigheten, sier de om det nye tillegget som de har snakket om ganske så lenge.

Mange kjenner sikkert igjen spillbiten fra enspillerdelen av Grand Theft Auto V der man må gjennomføre ran over flere faser. Det er nye varianter av disse som nå lempes inn i nettverdenen. Her kan opp til fire spillere bli med på moroa samtidig.

Når Grand Theft Auto V kommer til Windows 14. april har det gått fem måneder siden spillet ble sluppet på PlayStation 4 og Xbox One. I tillegg har det gått 19 måneder siden spillet først så dagens lys på Xbox 360 og PlayStation 3.

Her på bruket synes vi at spillet var godt nok til å toppe karakterskalaen.
– Grand Theft Auto V har aldri vært bedre, sa vi i vår anmeldelse »

Siste fra forsiden