Perfect Dark Zero og Kameo til Xbox 2?

I følge flere nettsteder har Rare bekreftet at Perfect Dark Zero og Kameo vil bli lanseringstitler for neste-generasjons Xbox.

Rare var, etter utallige Nintendo-klassikere, et av de absolutt heteste navnene i spillindustrien da Microsoft kjøpte dem opp for noen år siden. I tiden etter dette oppkjøpet har det imidlertid stilnet rundt denne britiske utvikleren og spillene deres, og mange har spekulert i om Microsoft er misfornøyd med uttellingen de har fått for selskapet.

To titler det var ventet mye av da Microsoft gikk inn i Rare var Perfect Dark Zero (etterfølgeren til det kritikerroste førstepersons skytespillet Perfect Dark) og Kameo, som begge var under utvikling for GameCube. De aller fleste forventet at disse spillene ville komme til dagens Xbox i stedet, men dette har altså ikke skjedd.

Nå skal kilder hos utvikleren ha bekreftet at begge disse titlene vil bli lanseringstitler for Xbox 2, og i følge flere nettsteder forventes det at det vil vises bilder fra begge spillene under Microsofts offisielle avduking av neste-generasjons Xbox på MTV, den 13. mai.

Siste fra forsiden