The Witcher - Project Sirius

Permitterer The Witcher-utviklere etter omstrukturering av Project Sirius

Gjelder i hovedsak ansatte i The Molasses Flood.

Illustrasjonsbilde fra The Witcher 3: Wild Hunt.
CD Projekt RED

CD Projekt har kunngjort permitteringer av 29 ansatte. Stort sett skal det være snakk om utviklere fra studioet The Molasses Flood, som hadde jobbet med The Witcher-sidespranget Project Sirius.

I en uttalelse til VGC sa CD Projekt at permitteringene er et resultat av en nylig kunngjort restrukturering av Project Sirius.

– Fordi prosjektet endret seg, har også sammensettingen av teamet som jobber med spillet endret seg – i hovedsak hos The Molasses Flood, sa en talsperson for selskapet.

Trøblete utvikling

Project Sirius ble avduket i fjor høst, som del av en stor ny The Witcher-satsing fra CD Projekt. Spillet utvikles av The Flame and the Flood-utvikler The Molasses Flood, og skulle inkludere både en enspillerhistorie og flerspillerelementer.

Så, tidligere i vår, kom meldingen om at alt arbeidet måtte skrotes. CD Projekt var ikke fornøyd med prosjektets retning, og ønsket heller å starte på nytt.

Kontrabeskjeden kom forrige uke, da utvikleren likevel hadde valgt å beholde deler av arbeidet – tilsynelatende altså på bekostning av nesten 30 ansatte.

LES OGSÅ: Se første kikk på The Witcher-seriens tredje sesong »

Siste fra forsiden