Ghost Trick: Phantom Detective - Nintendo Switch

Phoenix Wright-skaperens unike mordmysterium får nytt liv på Switch i sommer

Ghost Trick: Phantom Detectiv ble kritikerrost da det først kom ut.

Som en del av sin kveldspresentasjon onsdag trakk Nintendo sløret av et gjensyn med en av Capcoms kultklassikere. Ghost Trick: Phantom Detective kom opprinnelig ut på Nintendo DS i 2011, og fikk mye oppmerksomhet for sin finurlige vri på et mordmysterium.

Nå får spillet en ny utgivelse på Nintendo Switch. Spillet slippes på konsollen i løpet av sommeren.

Unik mordgåte

Ghost Trick: Phantom Detective er kokt sammen av manen bak Phoenix Wright, Shu Takumi, men har sin egen identitet. Her skal man hjelpe spøkelset til et myrdet individ mens de påvirker omgivelsene for å stoppe flere mord, samt løse gåten bak hva som egentlig skjedde.

Vår anmelder var svært fornøyd med Ghost Trick: Phantom Detective i 2011, og klistret en 9-er på bunnen av anmeldelsen sin.

– Det som virkelig stjeler showet er [...] de mange nøttene du må løse på din vei for å løse kriminalgåten. Du møter alle tenkelige problemer, men ingen av dem er for absurde og abstrakte til at du ikke kan finne ut av dem ved å bruke hodet. Det er en solid logikk forankret i alt du gjør, helt uavhengig av hvor rar situasjonene du står ovenfor skulle være.

– Ghost Trick: Phantom Detective er et must for alle som liker gode tankenøtter, en spennende historie, og et herlig persongalleri, konkluderte han.

Siste fra forsiden