Pillars of Eternitys første utvidelse avsluttes neste år

The White March Part 2 kommer i januar.

Obsidian Entertainment

Del to av Pillars of Eternity-utvidelsen The White March vil lanseres i januar 2016, melder Obsidian Entertainment i en pressemelding. The White March: Part 2 er utvidelsens avsluttende episode, som ifølge utvikleren også vil markere slutten på Pillars of Eternitys første kapittel.

I Story Time slipper du kanskje å kjempe mot alle trollene.

I den kommende utvidelsen kan vi vente oss et høyere nivåtak, nye oppdrag, nye evner og en helt ny følgesvenn. I tillegg introduseres en ny modus, kalt «Story Time», som skal la oss oppleve Pillars of Eternity-historien på en raskere måte. Hvordan dette vil gå for seg er uklart, men ut ifra navnet kan det være tenkelig at Story Time kun blir en passiv modus som presenterer historien som en slags film.

Godt førsteinntrykk

Den første episoden i utvidelsen ble sluppet i august og introduserte et hav av nytt innhold til det allerede omfattende spillet. Vi fikk en sniktitt på The White March Part 1 kort tid før lanseringen, og ifølge vår skribent gjorde den et godt førsteinntrykk:

– Hvis Obsidian fortsetter i samme spor som i hovedspillet kan dette bli en knallgod utvidelse som passer godt i det glimrende rollespillet de lanserte i mars. […] Obsidian er dyktige historieformidlere og vet å skape engasjerende spillinnhold gitt at de får friheten til det. Dette kan bli en knakende god fantasyhistorie i et allerede fantastisk univers, skrev Jens Erik Vaaler.

Hovedspillet ble også godt mottatt her på bruket.
– Pillars of Eternity er et kjærlighetsbrev til rollespillfansen »

Siste fra forsiden