Pimp My Ride til Xbox 360 og PS2

Snart får Xbox 360 og PS2 en spillversjon av den populære TV-serien Pimp My Ride.

I Pimp my Ride foregår handlingen i Pimp City, hvor status måles i "bling" og fart er viktigere enn sikkerhet. Her må du og Xzibit samarbeide om å modifisere biler slik at hver bil får et helt unikt særpreg. I hvert av spillets oppdrag vil Xzibit introdusere deg til en person som er desperat etter å få bilen sin modifisert, og det er viktig at du gir hver kunde en bil som står i stil til personligheten deres.

Spillet gir deg mulighet til å modifisere bilen helt fra bunnen av, og i tillegg til å kunne forandre ting som felger, lakk og lydsystem, kan du putte inn mer eksotiske ting som en mekanisk okse (tydeligvis for en cowboy) og en basketballkurv som kan rulles ut etter behov.

For å gjøre det hele litt mer actionfylt må du selv kjøre bilen til de ulike verkstedene, og dette må du rekke innen en viss tidsfrist. Dessuten har en rivaliserende butikk leid inn gjenger for å gjøre livet surt for deg, og hindre deg i å nå målene dine.

Det å modifisere biler er selvsagt ikke gratis, og du må hele tiden sørge for å ha råd til de beste oppgraderingene. En måte å skaffe penger på er "Ghost Ride The Whip", som er et minispill inspirert av typiske dansespill, der du må trykke på de riktige knappene i riktig rekkefølge mens du kjører til den neste kunden din.

Underveis får du hjelp fra Xzibit, som ikke bare spiller figuren sin i Pimp My Ride, men som også har vært delaktig i skrivingen av dialogene og lånt fire av låtene fra det nyeste albumet sitt til spillet. Pimp My Ride kommer til Xbox 360 og PS2.

Siste fra forsiden