Pingvindemonene invaderer

Beinhardt actionspill

Disgaea-utvikler Nippon Ichis Prinny: Can I Really Be the Hero? får vestlig utgivelse.

Nippon Ichi har gjort seg bemerket med en rekke gode taktikkrollespill, som Disgaea: Hour of Darkness og Soul Nomad & The World Eaters, men nå er et litt annerledes prosjekt på vei til Vesten.

Dood!

Vis større

Dood!

Stikkord:
  • action
  • spill
  • psp
  • disgaea
  • prinny


I Prinny: Can I Really Be the Hero? har de lubne pingvindemonene fra Disgaea-serien hovedrollen. Disse var opprinnelig mennesker som syndet så grovt at de ble dømt til å tjene i underverdenene for å gjøre bot for sine handlinger, og de har også det særtrekket at de eksploderer hvis du kaster dem.

Demonen Etna bruker gjerne de stakkars pingvinene som slaver, og når noen stjeler godteriet hennes blir de sendt av gårde for å finne en passende erstatning. Du må lede pingvinene på deres episke jakt gjennom underverdenen, men i motsetning til tidligere Nippon Ichi-spil er dette et actionspill i 2D-perspektiv.

Pingvindemonene er ikke forsvarsløs mot de mange fiendene som venter dem på ferden, og i tillegg til å kaste bomber og svinge sverd kan de også kapre diverse kjøretøy, inkludert UFO-er og stridsvogner.

Nippon Ichi lover at Prinny blir brutalt vanskelig og at du bare får tusen pingvindemoner (liv) til å klare det. Heldigvis finnes det mer enn en vanskelighetsgrad, så sveklinger kan spille på normal mens selvplagere kan bryne seg på helvetesmodus.

Prinny: Can I Really Be the Hero? slippes på på PSP i Statene 17. februar. Noen europeisk slippdato er foreløpig ikke oppgitt.

Siste fra forsiden