Pip-Boy-appen er klar for nedlasting

Prøv en begrenset versjon før Fallout 4 lanseres.

Mats Bergmo Bjørnsletten/Gamer.no
Så øde, så vakkert.
Bethesda Softworks

Pip-Boy-apparatet er noe alle Fallout-fans kjenner godt til. Med Fallout 4 like rundt hjørnet har Bethesda sluppet en egen Pip-Boy-applikasjon for iOS, Android og Windows Phone.

Foreløpig er bare en begrenset versjon tilgjengelig, i og med at Fallout 4 ikke slippes før 10. november.

Planen er at man kan koble applikasjonen opp mot hovedspillet, uansett plattform. Dette gjør det mulig å blant annet sjekke helse, våpen og kart samtidig som man spiller på TV-skjermen. Det er ikke nødvendig å eie Pip-Boy-armbåndet fra spesialutgaven av spillet for å bruke applikasjonen.

I første omgang kan man bla seg gjennom flere av skjermene i kompanjongapplikasjonen, men det aller meste er forhåndsbestemt og kan ikke endres på. Til tross for at heIe kartet er åpent, er det bare Vault 111 som er navngitt. Helt til slutt finner man det lille arkadespillet «Missile Command» som man kan ha det litt moro med.

Annonsert i år

Fallout 4 er like rundt hjørnet.
Bethesda

Fallout 4 ble egentlig annonsert i begynnelsen av juni, men det var først under E3-messen at vi fikk den første skikkelige informasjonsutblåsningen. Som forgjengeren blir det et sandkassespill, men denne gangen går turen til Boston. For første gang skal Bethesda prøve å gi Xbox One og PlayStation 4-versjonene modifikasjonsstøtte – det skal skje neste år en gang, etter at spillet lanseres 10. november i år.

Vi fikk se Fallout 4 i aksjon under Gamescom-messen i Köln i august. Ifølge vår skribent var mye av seriens kjennetrekk tilstede, men Fallout 4 byr også på nye elementer:

– Den store forandringen, i tillegg til det tidligere annonserte systemet for bygging og bosettinger, er skytemekanikkene som har fått seg en real overhaling. Vent deg et dypere førstepersonsskytespill, mer responsive kontroller, mulighet for å bruke siktemidlene på våpnene, og betydelig mindre loking i V.A.T.S., skrev Magnus Skumsrud Andersen.

Lengter du etter Fallout 4? Da kan du korte ned ventetiden med de to mobilapplikasjonene Fallout Shelter og Fallout C.H.A.T. Du kan også ta en titt på lanseringstraileren.

Siste fra forsiden