Pirates of the Caribbean-spill droppet

Disney har kansellert Armada of the Damned.

I fjor kunngjorde Disney Interactive at et av deres interne studioer, Propaganda Games, jobbet med et spill som het Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned. Spillet skulle egentlig ha blitt lansert denne høsten, men ble på et senere tidspunkt utsatt til 2011.

Nå er det imidlertid klart at utviklingen av spillet er stoppet. I en kortfattet pressemelding forteller Disney følgende:

– Disney Interactive Studios bekrefter kanselleringen av Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned, som skulle kommet i 2011. Som et resultat av beslutningen om å kansellere spillet, har Disney Interactive Studios fullført en restrukturering av Propaganda Games, og dette har påvirket et av studioets to utviklerteam.

Ifølge spillnettstedet Kotaku betyr denne restruktureringen at opp mot 100 ansatte har mistet jobben sin hos det Vancouver-baserte studioet, som også jobber med Tron: Evolution.

Armada of the Damned skulle finne sted før den populære filmtrilogien med Jack Sparrow og gjengen, og la oss spille sjørøver på episk eventyr. Vi skulle få utforske en stor verden full av fiender og mystiske monstre, og eventyret skulle ha foregått både på sjøen og landjorden.

Utviklerne lovet at vi skulle få mulighet til å påvirke både figuren og historien ved å gjøre ulike valg. Spillet hadde også flere fraksjoner, og hvordan vi forholdt oss til disse skulle få konsekvenser for handlingen. Vi ble også lovet både klassiske sverddueller og kamper mellom skip.

Siste fra forsiden