PlayStation 2 når 1 million solgte enheter

Sonys PlayStation 2 er den mest solgte konsollen i verden, og Nordisk Film Interactive, som har enerett på distribusjonen i Norden, forteller at de vil nå 1 million solgte enheter når julesalget er over.

PlayStation 2 har over 60 millioner solgte enheter på verdensbasis siden lanseringen for 3 år siden. Det gode salget kan lett forklares med en rekke gode og eksklusive titler. PlayStation 2 er den konsollen med størst utvalg, og i den senere tid har brukere fått muligheten til å koble seg på nett.

- Ikke bare har vi hatt et fantastisk år ved å bryte 1 million-barrieren, vi ser virkelig frem til julesalget som normalt er den beste salgsperioden. PlayStation 2 har en uslåelig rekke av spill for 2003 med noen av de mest nyskapende spillene som vil sette ny standard og utvide opplevelsen av computer gaming, forteller Espen Tollefsen, Commercial Director i Nordisk Film Interactive Norge.

Over 200 nye PlayStation 2-spill skal lanseres før jul. Blant disse ligger actionspillet Jak II: Renegade, rallysportens WRC 3 og oppfølgeren til det legendariske Prince of Persia-spillet. I tillegg høster Sony vanvittig suksess med sin EyeToy, og kommer snart på banen med en ny versjon kalt EyeToy: Groove.

Siste fra forsiden