PlayStation 3 får WipeOut-spill

Det futuristiske racingspillet Wipeout var en storselger på PlayStation. Nå kommer serien til Sonys nyeste konsoll.

Det britiske magasinet Develop har snakket med sjefen hos Sony Studio Liverpool (restene etter den tidligere storutgiveren Psygnosis), Clemens Wangerin, som har bekreftet at de jobber med en WipeOut-etterfølger for PS3. Dette ble egentlig røpet tidligere, men til nå har ingen fra Sony ønsket å kommentere saken.

WipeOut for PSX (bilde fra Wikipedia)

Han forteller at spillet er under utvikling, og at det vil benytte seg av Sixaxis-kontrolleren. Mer enn dette ville han ikke ut med, annet enn at spillet kanskje vil komme med mulighet for flerspiller over nettet. Vi loves imidlertid mer informasjon om dette spillet i nær fremtid.

Det futuristiske racingspillet WipeOut var det første ikke-japanske spillet som ble lansert til den første PlayStation-konsollen. Spillet ble svært populært, og selv om det også kom til andre plattformer var det PlayStation-versjonen som fikk mest oppmerksomhet.

I WipeOut kontrollerte spillerne superraske, svevende fartøyer, som måtte navigeres gjennom heftige, oppbygde baner. Samtidig måtte de passe seg for motstanderne, som ikke nølte med å bruke raketter, miner og andre juksemetoder for å vinne.

Det til nå nyeste WipeOut-spillet er WipeOut Pure, som ble lansert for PSP i 2005.

Siste fra forsiden