Podkast

Rad Crew

– PlayStation 4 er litt som å eie en Lamborghini i Stavanger

Denne uken ser Rad Crew på de fem beste spillene på Sonys nye konsoll.

I forrige ukes episode av Rad Crew snakket vi om de beste Xbox One-spillene så langt. Nå tar vi for oss den andre nye konsollen, PlayStation 4. Hva er de fem beste spillene på denne plattformen ifølge oss i Rad Crew? Hør for å finne ut!

Et av de fem beste PlayStation 4-spillene, ifølge Rad Crew.

Etter topplisten har vi en hel time med spillprat. Vi snakker blant annet om Killer Instinct, Titanfall, Forza 5 og Super Ultra Dead Rising 3 Arcade Remix Hyper Edition EX Plus Alpha.

Erfaringer fra Xbox One

Vi fortsetter med våre Xbox One-erfaringer fra forrige episode: Killer Instinct er en av de største overraskelsene i det siste, og viste seg å være både nyskapende og lett tilgjengelig for både nye og gamle slåssespill-gamere.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Dead Rising 3 på sin side har en imponerende skala, og antall zombier samtidig på skjermen er noe av det første både Stian og Jostein la merke til. Og hvis det skulle være noen tvil: dette er i høyeste grad et Dead Rising-spill med både de frustrasjoner og gleder som følger med.

Dead Rising 3, her i den kommende PC-drakten.

Til slutt snakker vi om fan-oversettelsen av Ace Attorney Investigations 2, som nå har kommet ut. Det ble en del bråk da Capcom bestemte seg for å ikke gi ut dette spillet i vesten, men nå har iherdige fans tatt på seg den oppgaven som Capcom kanskje burde ha tatt på seg fra begynnelsen.

Denne episoden ble spilt inn i forrige uke, og derfor er det ingen nyheter denne gangen. I studio sitter Are Ness Fløgstad, Ketil Espenæs, Stian Askeland Jostein Hakestad, og her er menyen:

  • 03:00 - 21:00 – Topp 5 PS4-spill
  • 21:00 - 1:27 – Spillprat om blant annet Dead Rising 3 og Killer Instinct

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Les også
Anmeldelse: Dead Rising 3

Rad Crew, 26. juni
Rad Crew, 19. juni
Rad Crew, 12. juni

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden