PlayStation Experience til Norge

Kom du deg ikke på PlayStation Experience i London i helgen som var? Fortvil ikke. Nordisk Film Interaktive, som i mange år har stått for distribusjonen og markedsføringen av PlayStation-produkter i Norge, skal sette opp den eksplosive forbrukermesse i Valhall i Oslo 8.-9. november.

Utover 6000 kvadratmeter skal over 200 testkonsoller gjøres tilgjengelig og skape det som kan bli det største underholdnings-eldoradoet gjennom tidene i Norge.

Av titler som skal vises finner vi blant annet XIII, Destruction Derby Arenas, Ratchet & Clank: Going Commando og True Crime. Over 100 titler er ventet, og de fleste av dem får du også teste selv. Det vil også bli satt opp ulike konkurranser, med tilhørende kule premier. Men dette arrangementet rommer ikke bare spill. Som kjent kan PlayStation-konsollen spille DVD-er og CD-plater. PlayStation Experience Norge gir deg også en musikkopplevelse, hvor flere kjente artister opptrer live på scenen. Filminteresserte kan benke seg i storsalen for å overvære premieren av Underworld, som en av flere filmer som blir vist.

En dagsbillett koster 100 kroner, og kan kjøpes i døren. For mer informasjon om dette arrangementet anbefales det offiselle norske nettstedet. Der kan dere også melde dere på en mailingliste dedikert for PlayStation Experience Norge.

Siste fra forsiden