PlayStation får offisielt OL-spill

I sommer er det OL i Athen, og i den forbindelse blir det selvsagt lansert et offisielt OL-spill.

Spillet heter ikke overraskende Athens 2004, og blir det eneste offisielle OL-spillet på PS2. Spillet utvikles av Eurocom, og de samarbeider i følge pressemeldingen tett med IOC, slik at spillopplevelsen skal bli så autentisk som mulig.

For å sikre en realistisk spillopplevelse vil utviklerne modellere de ulike arenaene lekene skal foregå på i detalj, slik at de omgivelsene du ser i spillet skal være det samme som de du ser på OL-sendingene på TV. I tillegg bruker utviklerne avansert "motion-capture" teknologi for å skape realistiske karakteranimasjoner, noe som er viktig for innlevelsen.

Athens 2004 vil, som tidligere sportsspill basert på de olympiske leker, inneholde en rekke ulike idrettsgrener. Du vil få ta del i ulike disipliner innenfor svømming og løping, og en mengde forskjellige friidrettsgrener. Disse inkluderer høyde- og lengdehopp, tresteg og stavhopp. I tillegg får du naturligvis mulighet til å kaste både spyd, kule, slegge og diskos.

Listen stopper ikke der. Du får også skyte pil og bue, prøve deg på sprangridning og leirdueskyting, samt drive med vektløfting og ulike disipliner innenfor gymnastikk. Det skulle med andre ord være noe for en hver smak her, slik det skal være i et godt OL-spill.

Vi har sikret oss noen bilder fra spillet, som etter planen skal komme ut i juli, altså litt før sportsbegivenheten det er basert på går av stabelen.

Siste fra forsiden