PlayStation 2019 Wrap-Up

PlayStation oppsummerer spillåret ditt med «2019 Wrap-Up»

Se hva og hvor mye du spilte i løpet av fjoråret.

Audun Rodem, Gamer.no

Nok et år er skrevet inn i historiebøkene, og for spillfans er det ofte hyggelig å se tilbake på hva man har opplevd. PlayStation 4-eiere trenger heldigvis ikke dykke dypt inn i hukommelsen, for Sony tilbyr nå en enkel oversikt over spillaktiviteten din fra 2019.

Hva spilte du mest i 2019?
Sony Interactive Entertainment

Ved å logge deg inn på PlayStations nettsider får du tilgang på PlayStation 2019 Wrap-Up. Tjenesten gir deg en kjapp oppsummering av ulik informasjon knyttet til PlayStation-kontoen din, inkludert hva du har spilt, hvor mye tid du brukte på forskjellige titler og hvor mange trofeer du låste opp.

Basert på sjangerpreferansene dine vil du motta en tittel for året, som du kan vise stolt frem med en egen avatar for kontoen din. Ved å sjekke statistikken din får du også et eksklusivt tema til bruk på PlayStation 4.

Merk at tjenesten kun er tilgjengelig for brukere over 18 år, som har godtatt at Sony samler inn brukerdata.

PlayStation i 2020

2020 later til å bli nok et spennende år for PlayStation, med en ny konsoll på vei. PlayStation 5 skal slippes sent på året, og selv om vi allerede har fått litt informasjon om maskinen forteller Sony at det enda er mye vi ikke vet.

Ellers har Sony bekreftet at det ikke blir noen PlayStation-stand eller -konferanse på årets E3-messe. I stedet skal selskapet satse på andre små arrangementer, der vi tilsynelatende skal få mer informasjon om både PlayStation 5 og kommende spill.

Les også: Ny PlayStation 4-dings gir deg knapper på baksiden av kontrolleren »

Siste fra forsiden