Hogwarts Legacy - State of Play

PlayStation skal vise Hogwarts Legacy i ny State of Play-presentasjon

Lover 20 minutter fra Harry Potter-rollespillet torsdag kveld.

Det har knapt gått en uke siden Sony holdt sin forrige State of Play-sending, og nå kommer enda en. Opplegget går av stabelen torsdag 17. mars klokka 22:00, og denne gangen skal det handle om det Harry Potter-inspirerte rollespillet Hogwarts Legacy.

Hogwarts Legacy.
Warner Bros.

Via den offisielle PlayStation-bloggen forteller utvikler Avalanche Software at sendingen skal vare i omtrent 20 minutter. Mer enn 14 av disse består av faktisk spilling, tatt opp på en PlayStation 5. Her skal vi altså få se hva vi kan forvente av opplevelsen.

Hogwarts Legacy ble opprinnelig avduket høsten 2020. Spillet tar oss med til magiverdenen lenge før Harry Potters tid, og lar spillere prøve seg som student på Galtvort før turen går ut i en åpen verden full av eventyr.

De siste månedene har det gått rykter om at spillet kan bli utsatt til 2023. Warner holder imidlertid på at det kommer en gang i år, og kanskje får vi høre om offisielle lanseringsplaner under torsdagens presentasjon.

Ellers stormer det rundt Harry Potter-universet, etter en ny runde med kontroversielle utsagn fra forfatter JK Rowling. Rowling har flere ganger uttalt seg svært nedsettende om transpersoner, som har resultert i at flere og flere har tatt avstand fra forfatteren de siste årene – inkludert Hogwarts Legacy-utvikleren.

LES OGSÅ: Dead Space-nyversjonen kommer tidlig neste år »

Siste fra forsiden