Hogwarts Legacy

Harry Potter-rollespillet Hogwarts Legacy kan bli utsatt til 2023

Nytt rykte hevder at utviklingen har støtt på problemer.

Warner Bros.

Det har gått ett år siden Hogwarts Legacy offisielt ble utsatt fra 2021 til 2022. Nå hevder ryktemølla at fans må vente enda lenger på det kommende rollespillet.

Hogwarts Legacy.
Warner Bros.

Ryktene om en utsettelse kommer fra Colin Moriarty og pocasten Sacred Symbol (via Eurogamer). Ifølge Moriartys kilder kommer Hogwarts Legacy ikke lenger i år, og utviklingen har angivelig støtt på et eller annet problem.

Noen flere detaljer kom ikke frem, og ettersom Warner Bros. ikke har uttalt seg om saken får vi ta ryktene med den tradisjonelle saltklypa.

Det har riktignok blitt en stund siden utvikler Avalanche Software viste noe fra spillet, men akkurat det trenger ikke nødvendigvis være en indikator på at prosjektet er i trøbbel. Spillbransjen er tross alt kjent for å være ekstremt hemmelighetsfull.

Hogwarts Legacy ble opprinnelig avduket høsten 2020. Spillet tar oss med til magiverdenen på 1800-tallet, lenge før Harry Potters tid. Her begynner man som elev på Galtvort, før man trer ut i en stor og åpen verden full av ulike eventyr.

Spillet utvikles for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Stalker 2 er utsatt til desember »

Siste fra forsiden