PlayStation - State of Play

PlayStation skal vise nye spill på torsdag

Ny State of Play-sending med fokus på tredjepartsutviklere og PSVR2-spill.

Sony Interactive Entertainment

Sony har kunngjort detaljer for sin neste State of Play-presentasjon. Sendingen er satt til torsdag 2. juni, og for oss i Norge går teppet opp klokken 23:59.

Via den offisielle PlayStation-bloggen forklarer Sony at seere kan forvente 30 minutter med kunngjøringer av nye spill, samt statusoppdateringer på tidligere avslørte titler.

Gitt at vi nærmer oss E3-sesongen – selv om selve E3 er avlyst – er det knyttet store forventninger til hva Sony kommer til å vise. Selskapet forteller imidlertid at fokus for sendingen blir på spill fra tredjepartsutviklere, i tillegg til kommende PlayStation VR2-spill.

LES OGSÅ: Her er PlayStation VR2-headsettet »

At vi også får nyheter fra PlayStations egne studioer er ikke utelukket, men det virker i hvert fall som om Sony prøver å dempe forventningene for fans som venter på nytt fra for eksempel God of War: Ragnarok.

Spill som kanskje kan dukke opp er neste del av Final Fantasy VII Remake eller Final Fantasy XVI. Square har holdt tyst om de to spillene i lang tid, men har hintet om at vi skal få se mer fra begge i nær fremtid.

Sony har også planer om å slippe flere såkalte «live service»-spill i løpet av de neste årene. Kanskje får vi vite mer om ett eller flere av disse på torsdag.

Du kan følge sendingen på enten Twitch eller YouTube.

LES OGSÅ: Sony lager film og TV av Horizon Zero Dawn, God of War og Gran Turismo »

Siste fra forsiden