PlayStation VR2

Her er PlayStation VR2-headsettet

Sony har avduket designet.

Sony Interactive Entertainment

Sony fortsetter å slippe nye detaljer om oppfølgeren til PlayStation VR. Denne gangen har turen kommet til designet på selve headsettet, som du kan se på bildene over og til høyre i artikkelen.

PlayStation VR2.
Sony Interactive Entertainment

Som Sonys Hideaki Nishino forklarer på PlayStation-bloggen henter designet inspirasjon fra utseendet til PlayStation 5, med hvitt på sort. Kontrolleren, kalt VR2 Sense, har også fått et oppdatert design for å matche denne fargekombinasjonen.

Sammenlignet med PlayStations første VR-briller er det nye headsettet mindre og lettere. Dette til tross for at PS VR2 har en innebygd motor for taktil tilbakemelding.

Måten man tar på seg headsettet forblir den samme som før, med den justerbare bøylen bak. Pluggen for hodetelefoner sitter også på samme sted, på ledningen, og man kan flytte linsene nærmere eller lenger unna ansiktet etter behov.

PlayStation VR2.
Sony Interactive Entertainment

Nytt for PS VR2 er at man kan flytte linsene fra side til side, så de sitter tettere sammen eller lenger fra hverandre. Videre har Sony slengt på en ventilasjonsløsning for headsettet, som skal forhindre at det dugger til på brillene mens man spiller.

Fra tidligere vet vi at PlayStation VR2 støtter 4K-oppløsning og støtte for opptil 120 bilder i sekundet. Synsfeltet utvides til 110 grader, mens øyesporing åpner for nye måter å interagere med både omgivelser og brukergrensesnitt i spill.

Headsettet har også innebygde kameraer som sporer bevegelsene dine. Dermed trenger ikke PlayStation VR2 noe eget kamera, i motsetning til forgjengeren, og brillene kobles til PlayStation 5 med kun én ledning.

Horizon Call of the Mountain kommer til PlayStation VR2.
Eventyret lar spillere oppleve Horizon Forbidden West-verdenen fra et nytt perspektiv »

Siste fra forsiden